Over AGRIWIN

Delen van een perceel met groeiachterstand en slechte ontwatering zijn veel voorkomende problemen op de percelen. Een verdichte bodem is vaak de oorzaak daarvan. Die verdichting kan verminderd worden door de bandendruk te verlagen tijdens de veldwerkzaamheden. Zo vergroot het oppervlak van de band met de bodem en wordt het gewicht van de trekker en/of aanhanger verdeeld over een veel groter oppervlak.


Bij zachte ondergrond lage bandenspanning  en bij harde ondergrond hoge bandenspanning  is de stelregel. Daarbij komt het verschil in snelheid op de weg en in het veld wat het onmogelijk maakt steeds de juiste bandenspanning bij de juiste werkzaamheden en/of omstandigheden te kiezen waardoor er toch een compromis wordt gesloten. Hierin schuilt het gevaar voor een onherstelbare bodemverdichting,  en het kan gevaarlijke situaties op de weg opleveren en leiden tot kostbare bandenschade. Daarbij komt dat het onder alle omstandigheden het brandstofverbruik aanzienlijk verhoogt.

AGRIWIN is een toonaangevend en  innovatief bandenspanningswissel systeem wat zich kenmerkt door degelijke eenvoud en een groot bedieningsgemak. Het is gemakkelijk op te bouwen zowel op een trekker, zelfrijder als aanhanger waarbij alle voordelen volledig tot hun recht komen. Techno Air Benelux importeert en verkoopt  dit innovatieve systeem. Daarbij zorgt Techno Air Benelux voor een uitgebreide service en onderdelen voorziening. AGRIWIN is een betaalbare oplossing om de juiste bandenspanning in te stellen bij alle omstandigheden.

 

 
Het beste idee, neem contact op met ons.