Voordelen

Brandstofbesparing
Minder slip in het veld en minder benodigde trekkracht op de weg geeft een brandstof besparing tot wel 20%

Langere levensduur banden
Bij veel transportwerk kan de bandenslijtage aanzienlijk, zelfs tot wel 50 %,  worden verminderd bij toepassing van het AGRIWIN systeem.

Veiligheid
Wanneer de bandenspanning op de weg goed is ingesteld geeft dit een rustige stabiele rechte loop van de combinatie en wordt slingering voorkomen.  Wanneer de bandenspanning zodanig is dat het gehele loopvlak van de band op de weg draagt dan geeft dat een betere reactie tijdens het remmen.

Meer comfort
AGRIWIN  geeft meer comfort op het veld door een lagere bandenspanning. Door het afvlakken van pieken wordt het materiaal minder belast en neemt de vermoeidheid van de bestuurder af.

Bescherming bodemstructuur
Door het verminderen van de bodemdruk wordt de structuur beter. Door de toenemende doorlaatbaarheid van water neemt het natuurlijke bodemleven toe  en gaan de opbrengsten aanzienlijk omhoog. Testen geven aan een opbrengst verhoging van 25-30% in mais.

Tijdsbesparing
Het reduceren van slip door een goed ingestelde bandenspanning met het  AGRIWIN systeem doet  het slippercentage met wel 20% afnemen. Dit geeft een tijdsbesparing van 20% dus 5 i.p.v. 4 hectare bewerken in dezelfde tijd.

Financieel
Alle eerder genoemde voordelen zijn uiteraard om te zetten in een hoger rendement van het geïnvesteerde vermogen wat kan worden bereikt met een betaalbare oplossing, welke zichzelf snel zal terugverdienen, van AGRIWIN bandenspanningswissel systeem.

GPS Standaard
Door de standaard GPS module in het AGRIWIN systeem heeft u continu de juiste gegevens over slip percentage , snelheid, locatie enz. Bij overschrijden van de instellingen wordt een waarschuwing op de display gegeven eventueel ondersteund met een akoestisch signaal.

USB Data
Door een standaard aanwezige USB aansluiting kan alle data in de display worden geladen maar ook eruit worden gehaald om zichtbaar te maken op een PC.

 
Het beste idee, neem contact op met ons.