Cleanfix voor sterke tractoren

 

 

 

 Cleanfix voor compacte krachtpatsers met meer dan 300 PK !

De nieuwe Case Optum, New Holland HD en Steyr Terrus tractoren onderscheiden zich door veel vermogen in een compacte trekker.
Met een wielbasis van minder dan 3 meter en vermogens oplopend tot meer dan 300 pk is er veel doordachte technologie opgenomen onder de motorkap zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Een van deze doordachte en slimme technologie hoogstandjes is de optioneel verkrijgbare Cleanfix ventilator voor het koelpakket.

De met VP (Variable Pitch = verstelbare bladhoek) uitgeruste ventilator heeft na lang testen door de CNH fabrikanten bewezen een aanzienlijk brandstofbesparing op te leveren door gebruik te maken van deze hoekverstelling afhankelijk van de gevraagde koelbehoefte van het koelpakket. Dat scheelt brandstof en geeft meer beschikbaar vermogen aan de motor.
Bijkomend voordeel is dat er een flinke geluidsreductie is onstaan met deze technologie.Zelfs bij het afremmen met de motorrem wordt gebruik gemaakt van de verstelbare hoek door de bladen haaks op de draairichting te plaatsten wat een extra afremmend effect op de motor geeft.


Oververhitting wordt voorkomen door automatisch reinigen van het koelpakket (bladen draaien volledig om hun as). Dit kan bij vol vermogen en vol toerental zodat een krachtige boost ontstaat om het koelpakket te reinigen.
Door deze voordelen is de investering en snel terug verdiend. Deze trekkerseries kunnen achteraf (net als alle andere tractoren) van deze technologie worden voorzien door een kit op te bouwen wat origineel bij Techno Air Benelux te verkrijgen is.


Vraag naar informatie bij Techno Air Benelux en bespreek de mogelijkheden.

<< Terug naar overzicht

 
Het beste idee, neem contact op met ons.