Hooi en stro persen ?

Hooi en stro persen ?

Druk met persen en profiteren van de goede weersomstandigheden ? Grote balen kleine balen het maakt niet uit we zijn allemaal afhankelijk van het weer.

Vaak komt het erop aan om lange dagen te maken als de omstandigheden goed zijn, stilstand is geen optie.

In de winterperiode zijn veel persen in orde gemaakt om zoveel mogelijk stilstand te voorkomen en geen onnodige risico’s te lopen.

De knoper-systemen op de grootpak persen zijn meestal voorzien van ventilatoren voor het schoonhouden van deze knoopapparatuur, voorkomt storingen en hoeft u dat niet zelf te doen daardoor kunt u doorgaan.

En de trekker ?

Staat u wel stil bij het koelsysteem van de trekker?, of wordt uit gewoonte dit handmatig met perslucht uitgeblazen als dit nodig is (en dat is het meestal meerder keren per dag bij persen) en weet u niet dat hier een betaalbare en betrouwbare oplossing voor is ?.

Het blijft lastig, het reinigen van het koelpakket van de trekker, het kost veel van de bschikbare tijd, een dichte gril is gewoonweg niet te voorkomen, hoge temperatuur, volop draaiende koelventilator,  gewasdeeltjes, stof, alle ingrediënten zijn aanwezig om meerdere keren per dag het koelsysteem te uit te moeten blazen.

Vaak aangegeven door het temperatuur controle systeem voordat actie wordt ondernomen. Doordat de koelventilator maximaal draait om toch dat laatste beetje lucht door het koelpakket heen te trekken, is er het nadeel van een hoger brandstofverbruik en lager vermogen aan de aftakas.Dus veel hogere kosten !

Techno Air Benelux heeft de oplossing !!

Investeren in een omkeerbare ventilator van Cleanfix loont !. U kunt doorgaan met persen en de Cleanfix reinigt het koelpakket. Dit kan op uw commando vanuit de cabine of automatisch.

Denk er eens na of het niet beter is een Cleanfix te plaatsen op de trekker(s) in de winter periode voor het seizoen 2017, of nu nog.

Laat Techno Air Benelux een vrijblijvende prijsopgave maken.

Bel voor een prijsopgave of meer info met Techno Air Benelux   085-7608777 of vul het contact formulier in op deze website.

<< Terug naar overzicht

 
Het beste idee, neem contact op met ons.