Nieuw bij Techno Air Benelux BV !

Met ingang van Februari  2018 is Techno Air Benelux BV importeur van AGRIWIN bandendrukwissel systemen.


Omdat het kunnen wijzigen van de bandenspanning tussen veld en transportwerk van zowel de trekker als eventueel de van assen voorziene aangekoppelde trailers of werktuigen in de landbouw een steeds belangrijkere plaats inneemt meent Techno Air Benelux  BV door een toenemende vraag hierin te kunnen voorzien met het AGRIWIN systeem.

Naast de wellicht bekende voordelen die het systeem biedt zoals een besparing op de brandstof en bandenkosten beidt de juiste toepassing van het systeem meer veiligheid en comfort op de weg door de juiste spanning. Belangrijkste is dat de bodemgesteldheid verbeterd waardoor een aanzienlijke grotere opbrengst van de gewassen gewaarborgd is.

Het bandendrukwissel systeem van AGRIWIN geeft extra’s t.o.v. andere systemen omdat het o.a. standaard is voorzien van een GPS module waardoor het percentage slip continu gemeten wordt en

een signalering optreedt als het ingestelde percentage wordt overschreden. Door vooraf in te programmeren  waarden kan van alle assen afzonderlijk  door één druk op het touch screen de spanning veranderd worden van veld naar transportwerk (of andersom). Een als optie leverbare hydraulisch aangedreven compressor van 4000L/min klaart deze klus in enkele minuten. Door een standaard aanwezige USB aansluiting in het bedieningspaneel kan alle opgeslagen data worden gedownload op een USB stick. Hierdoor is het is mogelijk o.a.  de locatie, de gereden snelheden en de gebruikte drukken later op een computer uit te lezen.

Meer informatie kunt u vinden onder de menuknop van AGRIWIN op de hoofdpagina. Wirl u nog meer info en/of prijzen neem dan contact op met Techno Air Benelux BV. Bert van Westrenen 06-22748830 of vul het contact formulier in op deze site.

 

<< Terug naar overzicht

 
Het beste idee, neem contact op met ons.