Techno Air Benelux als bedrijf

Techno Air Benelux is gevestigd in het midden van de Benelux. Als importeur van de producten van Cleanfix en Top Air is Techno Air Benelux dagelijks bezig om oplossingen te bedenken en te realiseren voor machines die werken in stoffige omstandigheden.

Techno Air Benelux levert hoogwaardige oplossingen voor tractoren, zelfrijders en bouwmachines om stof en vervuilingsproblemen tegen te gaan voor koelsystemen en voorfilter systemen voor motoren.
Met compleet ingerichte service wagens met ervaren monteurs is Techno Air Benelux ook in staat om deze producten bij u te monteren en in geval van storingen adequaat op te treden.
Door deze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het maken en fabriceren van maatwerk oplossingen welke veelal bij Techno Air Benelux in de eigen werkplaats worden gemaakt.
Techno Air benelux beschikt over een groot onderdelen magazijn, waar alle onderdelen voor Cleanfix en gangbare complete ventilatoren uit voorraad leverbaar zijn. Door de onderdelen te verzenden of af te halen kunnen ze snel bij u op locatie zijn.

               

Daarnaast heeft Techno Air Benelux eigen gefabriceerde producten. Deze vindt u onder de link producten.

De voordelen voor u zijn:

- De jarenlange kennis en ervaring om mee te denken in oplossingen voor uw problemen
- Monteurs met kennis van zaken die beschikken over een werkplaats en ingerichte service wagens
- Onderdelen magazijn aanwezig met een voorraad van Cleanfix producten
- Flexibele instelling van Techno Air Benelux door centrale locatie

 

 
Het beste idee, neem contact op met ons.