Maatwerk

Maatwerk: specialisme van Techno Air Benelux BV
Het achteraf monteren op vrijwel elke machine of voertuig is mogelijk. Door het verwijderen van de standaard ventilator kan veelal door het monteren van een speciaal gedraaide verloop flens een Cleanfix ventilator worden gemonteerd. Techno Air Benelux levert hiervoor complete sets. Als voor een machine of voertuig geen compleet set leverbaar is, komen de product specialisten van Techno Air Benelux een Cleanfix op locatie  inmeten om een passende oplossing te bieden, waarbij de wensen worden geïnventariseerd. Hier kan ook worden bekeken of de aansturing geregeld moet worden door lucht of olie. De montage van het systeem kan door een van de monteurs van Techno Air Benelux verzorgd worden.

Top Air precleaners worden meestal achteraf gemonteerd. Het is goed mogelijk om dit zelf uit te voeren. Met verschillende verlopen en hulpstukken is het makkelijk een passend filter te plaatsen.

Hieronder ziet u een voorbeeld op een (grote) wiellader.  2 stalen Precleaners voor de grotere stofdelen bij hogere toerentallen met daaronder 2 oliebadfilters om bij lagere toerentallen het restand op te vangen voor extreme omstandigheden. Hierdoor is de standtijd van het originele filter vele male langer. 

          

 
Het beste idee, neem contact op met ons.