Over Top Filtration

Bespaar Brandstof en filterkosten
Goede filtering van de inlaatlucht is zeer belangrijk om vroegtijdige slijtage aan de motor te voorkomen. De standaard luchtfilters voorzien hierin goed onder de normale omstandigheden. Als de omstandigheden extremer worden is een Precleaner noodzakelijk om vroegtijdige vervuiling te voorkomen van het standaard luchtfilter systeem. Immers een vervuild luchtfilter geeft een hoger brandstofverbruik om de motor toch te laten presteren.Ook zijn er de kosten van een filter wat vervangen moet worden. 
Top Filtration levert een pakket innovatieve en duurzame voorfilters op de luchtinlaat van verbrandingsmotoren waar Techno Air Benelux exclusief dealer van is.

Topfiltration voorafscheiders onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen, kwaliteit en afwerking. De filters zijn opgebouwd uit een uit RVS dubbel gelagerde rotor en gepolijste kap en een al dan niet RVS of aluminium binnenwerk. Voor de low budget markt heeft Topfiltration een compleet gamma kunststof voorafscheiders die zich zeer goed manifesteren in corrosie bevorderende omgeving.
Uniek is dat elke filter in elke stand gemonteerd kan worden. Door de zeer geringe hoogte zijn de filters vrijwel voor elke applicatie toepasbaar.
Onze filters vinden hun toepassing voornamelijk in stoffige omgevingen zoals mijn- en wegenbouw, maar wordt ook uitgerust op militaire voertuigen.

 

 
Het beste idee, neem contact op met ons.